Templates by BIGtheme NET

AMBASADORI AMERIKAN DHE NJË DEKLARATË E PABESUESHME

12805724_10209054901996132_4590547775891851678_nBlog-Autor: Denis Dyrnjaja

Ambasadori Amerikan lëshoi sërish sinjale shprese se ata që cilësohen si “Al Capone” të Shqipërisë do të përfundojnë në burg pas miratimit të Byrosë Kombëtare të Hetimit. Deri këtu shumë mirë e shumë bukur

Por çështja është që këto deklarata bien ndesh me realitetin, sepse në fakt ata që vendosin për miratimin e Byrosë së Hetimit janë vetë Al Caponet e Shqipërisë (majtas e djathtas),me të cilët edhe Ambasadorit Amerikan i është dashur të takohet e të negociojë për ligjin në fjalë. Vallë po nënshkruajnë kapitullimin e tyre me dorën e vet, ata?!

Para se të them e pabesueshme më duket e pamendueshme!

 
 
 

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto