Templates by BIGtheme NET

ËSHTË VITI ’45, KËTA TË VRASIN

12928337_10207946128043344_2683942703638854366_nBlog Autor: Altin Bamllari*

Shteti në mësymje

E dini ndaj kujt?

Ndaj biznesit.

Viti ’45, O ZOT! Enveri është ngjallur.

Po na mbyllin zemrën e biznesit, Njësinë Qendrore të Prodhimit.

E dini si?

S’kanë ku të kapen dhe ia nisën nga depozita e ujit, ujit që s’na e sollën kurrë. Po na rrëmbejnë gjeneratorin, atë që na jep energjinë e munguar; Po na shkulin bombulat e gazit, të gazit që s’erdhi njëherë nëpër tuba bashkie.

Të gjitha të certifikuara me leje mjedisore, të gjitha me taksa bashkie të paguara me çmime të imponuara.

O ZOT, këta nuk dinë se ç’bëjne.

Altin Bamllari

Jo ai pronari, por një nga tre ortakët e kësaj shoqërie që s’ka zemër të flasë me një zë të vetëm.

Është viti ’45 dhe s’ka faj.

Këta edhe të vrasin

*Autori i këtij shkrimi është viktimë e një dhune policore të disa ditëve më parë. Por duket se telashet nuk kanë të sosur për pronarin e dy picerive të famshme në kryeqytet me emrin “Era”.

PËR MË SHUMË, LEXONI SHKRIMIN NË VIJIM:

PRONARI I PICERIVE ‘ERA’: POLICIA MË MASAKROI BASHKË ME DJALIN, KJO ËSHTË BANDË

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto