Templates by BIGtheme NET

‘ERTV News’ do të vërë ‘tepsinë’ mbi ‘kazan'”

Nga Sonila Meço

Pritje e trishtë

Kush pret deri në fundjavë për edicionin javor informativ më profesional, që do të na ndriçojë mbi:

  1. Shkaqet dhe pasojat e djegies së fabrikës gjigande të riciklimit në Kashar (për të cilën qeveria ka garantuar me gëzim suksesin nga vizitat atje)
    2. Shkaqet dhe pasojat e falimentimit të Gulf (për të cilin qeveria ka garantuar me gëzim suksesin nga dita e inaugurimit)
    3. Shkaqet dhe pasojat e sulmeve verbale ndaj Kryetarit të Komisionit të Çështjeve të BE-së në Bundestag Gunther Krichbaum (për të cilin qeveria ka garantuar pa gëzim se nuk është dashamirës i Partisë Socialiste dhe se nuk është dakord me opinionet e tij)

Si për të hënë këto.
Punë të mbarë gazetarëve dhe redaktorëve, që do të vënë një herë e mirë “tepsinë” mbi “kazan”.

Vini re: Titulli i mësipërm është redaksional

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto