Templates by BIGtheme NET

5 Yjet në bisedime me ish-Partinë e Renzit, Liga e Veriut nuk pranoi kushtet

Kushti i parë i vendosur për Yjet nga Maurizio Martina i PD është pranuar. Luigi Di Maio – i cili për herë të parë nuk pretendon postin e kryeministrit – deklaroi se të gjitha negociatat me Ligën kanë përfunduar.

Nëse 5 yje konfirmojnë fundin e çdo përpjekjeje për të arritur një marrëveshje me Ligën – tha ai – ne jemi të gatshëm të vlerësojmë këtë skenar të ri dhe të rëndësishëm“.

Martina pastaj ndërmori angazhimin “për të thelluar këtë rrugë të inovacionit me të gjithë partinë, duke përfshirë kryesisht grupet tona udhëheqëse dhe lidershipi kombëtar duhet të thirret për të vlerësuar dhe përfundimisht të vendosë për një rrugë të re”.

Matteo Orfini në Facebook tha se ishte “kundër marrëveshjes”, por u angazhua për të thirrur “sa më shpejt të jetë e mundur drejtuesit e Partisë Demokratike”. Me të, shumë renzianë po bëjnë fushatë kundër marrëveshjes.

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto