Templates by BIGtheme NET

“18 vendime gjyqesh brenda 1 orë e gjysmë, më shpejt se një sanduiç, kjo ndodh në Gjykatat Administrative”

Altin Goxhaj së fundmi ka denoncuar se 18 gjyqe dhe vendime pro qeverisë janë marrë sot çdo 5 minuta nga e njëjta trupë gjykuese nga Gjykata  Administrative e Apelit.

“Më shpejt seancat dhe vendimet e Apelit me nga 30 faqe se sa bëhet një sandwich! Ja si Gjykata e Apelit Administrativ është kthyer në një zyrë noterie të Qeverisë! Ja kshu bëhen çdo ditë gjyqet e tua falë Reformës Drejtësi të Sorosit që u votua me 139 vota në Parlament nga PS, PD dhe LSI në 21 Korrik 2016!!! Vetëm 5 minuta! Gjithë gjyqi yt bashkë me vendimin aq zgjat!!! Të gjitha kundër teje dhe në favor të Qeverisë!!!”, shprehet Goxhaj.

Ai shton më tej se këtë masakrallëk do ia paraqesin KLD-së. 

DENONCIMI: 

Ja rezultati i Reformës Soros në Drejtësi në Gjykatat Administrative: 18 GJYQE DHE VENDIME PRO QEVERISË PËR ÇDO 5 MINUTA E NJËJTA TRUPË GJYKUESE 08:55-10:35 TË DT 9 MAJ… dhe si çdo ditë!!!

Më shpejt seancat & vendimet e Apelit me nga 30 faqe se sa bëhet një sandwich! Ja si Gjykata e Apelit Administrativ është kthyer në një zyrë noterie të Qeverisë! Ja kshu bëhen çdo ditë gjyqet e tua falë Reformës Drejtësi të Sorosit që u votua me 139 vota në Parlament nga PS, PD dhe LSI në 21 Korrik 2016!!! Vetëm 5 minuta! Gjithë gjyqi yt bashkë me vendimin aq zgjat!!! Të gjitha kundër teje dhe në favor të Qeverisë!!!

PRA SIÇ E KUPTONI DHE VETË NUK KA MË GJYQE! I kanë heq qafe edhe avokatët pasi nuk i lejojnë prej vitesh të marrin pjesë në gjykim! Mblidhen gjykatësit si në kafe dhe më shpejt e mbyllin seancën se sa e hapin! Vetëm me hap kompjuterin, audion, dhe me lexu inventarin e provave dhe faqeve në dosje, çitimi i të dhënave të domosdoshme, sa kohë do??? Të paktën 10 minuta 

Nuk e lejmë thjesht ne Facebook këtë punë jo jo! Ndaj dhe Studio jonë do i çoj në kallzim penal këta gjykatës që tallen me shqitarët nga frika e Qeverisë duke marrë vendime absurde dhe unike!!! Do i paraqesim edhe KLDsë këtë maskarallëk!!!

Nuk na besoni??? Ja ku i keni të dhënat:

Gjykata Administrative e Apelit 

 

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto