Templates by BIGtheme NET

Liberalizimi i vizave, Haradinaj: Më 17 dhe 18 pritet vlerësimi i KE-së

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj deklaroi se rekomandimi i Komisionit Evropian për liberalizimin e vizave do të jepet javën e ardhshme, respektivisht me 17 ose 18 korrik.

“Presioni për liberalizim po rritet. Të gjithë po e ndjejmë këtë presion. Më 17 dhe 18 pritet vlerësimi i KE për të vazhduar në etapa implementuese. Do ta kem një raport pozitiv. Është proces i rëndë dhe ju kisha lutur që mos ta humbim kondicionin rrugës. Sepse kjo është një e drejtë që na jepet një herë dhe e përhershme. Nuk është meritë e kësaj Qeverie, por e të gjitha qeverive pasi është proces i gjatë”, ka theksuar Haradina

 

Reagimi në Facebook. 

Qeveria e Republikës së Kosovës në periudhën shtator 2017 – korrik 2018 ka marrë numër rekord të vendimeve, që nga pavarësia e vendit.

Në mbledhjen e sotme, u shqyrtua Raporti i Punës së Qeverisë, sipas së cilit, gjatë kësaj periudhe qeverisëse janë marrë mbi 600 vendime të mëdha, që ndikojnë direkt në zhvillimin ekonomik të vendit dhe në mirëqenien qytetare.

 Qeveria ka miratuar 75 projektligje;
 Janë miratuar 30 akte nënligjore;
 91 akte nënligjore të nxjerra nga Ministrat, në suaza të fushëveprimit të tyre;
 Poashtu, janë aprovuar 23 Koncept-Dokumente

Dinamikë e re qeverisëse e fokusuar në punë dhe rezultate!

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto