Vendosni fjalën kyçe....

Kryerja e kësaj pune nuk ka qenë kurrë më e lehtë (Video)

Prerja e druve nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Kjo makineri e pret gjithçka në pak sekonda duke ju dhënë në duar produktin.

Ajo është tejet praktike dhe mund të furnizojë me lëndë të djegshme gjatë dimrit një popullsi të madhe.

Për më shumë shihni videon e mëposhtme që ju tregon sesi funksionon kjo makineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *