Templates by BIGtheme NET

Na “mbytën” bijtë e k*rvës, kopilat e mashtruesit!

Nga Flamur Vezaj 

Të bësh moral e nga ana tjetër të jesh “bir k*rve” stonon shumë!
Të akuzosh për “kopila” dhe nga ana tjetër të bësh marrëveshje me “vrasësit” ose “tritolvënësit” ndaj familjes, si quhesh?!! Të flasësh për “bilbila” ku për më shumë se 4 vite ka qenë “bilbil” i kushërinjëve trafikant, si quhesh?!
Të flasësh për “mashtrim” dhe të mohosh disa herë kushërinjtë, si quhesh?

Të flasësh për “paligjshmëri” dhe nga ana tjetër të mos zbatosh vendimin e Gjykatës si quhesh?
Të flasësh për “mashtrime” e nga ana tjetër fshehesh “kontratën e shitjes” se s’do të paguash parat e shpifjes, si quhesh?
Ti lësh makinën kushërinjëve që merren me trafik droge dhe t’ia marresh përsëri në përdorim edhe prap nuk i njeh, si quhesh?! Etj..
Uhhhh harrrova….
Të mbushësh Shqipërinë me “gjelbërim” e t’i punësosh policët në ruajtje, korrje, paketim dhe transportim, si quhesh?!

 

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto