Vendosni fjalën kyçe....

Me këtë ‘tank’ personal mund të shkoni ku“1do (Video)

`

Ky është një mjet revolucionar, pasi mund të udhëtojë mbi çdo sipërfaqe qoftë borë, dhe apo rërë.

Me zhvillimin e teknologjisë, oferta për të lëvizur në terrene të ndryshme është e larmishme.

Një kompani ka arritur të krijojë një mjet që ecën si një mini-tank në çdo sipërfaqe dhe ju shpie aty ku doni.