Vendosni fjalën kyçe....

Fast Food

1 në 6 amerikanë nën 23 vjeç thonë se janë LGBTQ, rritet numri i jo-heteroseksualëve në SHBA

Më shumë amerikanë se kurrë e identifikojnë veten si lezbike, homoseksualë, biseksualë, transgjinorë ose queer (LGBTQ) sipas një sondazhi të seksualitetit, me një në gjashtë persona nën 23 vjeç që thonë se janë diçka tjetër e jo heteroseksualë. Sondazhi i Gallup i publikuar në fundjavë, zbuloi se 5.6 përqind e…

Ligjvënësi në Çikago kërkon ndalimin e lojës “Grand Theft Auto”: Po kurrupton mendjet e të rinjve

Një ligjvënës demokrat në Çikago po bën presion për të ndaluar shitjen e të gjitha lojërave video të dhunshme, duke pretenduar se seria ‘Grand Theft Auto’, që debutoi më shumë se 20 vjet më parë, është fajtore për një valë trazirash në qytet. Ligjvënësi Marcus Evans Jr prezantoi një ndryshim…

Fiks për “Oscar” – Futbollisti në Guatemalë shtiret sikur u godit nga tifozët me një send, videoja flagrante

Dhe çmimi “Oscar” shkon për… lojtarin e kategorisë së tretë në Guatemalë. Kjo është përpjekja më flagrante e një futbollisti, për të mashtruar arbirin. Siç shkruan “The Guardian”, lojtari i ekipit të Batanecos, Rosbin Ramos, mori një objekt i cili ishte hedhur në fushë nga tifozët, pastaj goditi veten në…