Vendosni fjalën kyçe....

Lajme

Meta shpërndan mesazhin e Konferencës Ipeshkvnore: Kush falsifikon votën e ka vendin në burg

Meta shpërndan mesazhin e dalë nga Konferenca Ipeshkvnore e Shqipërisë e cila ka bërë thirrje që të mos blihet vota. Meta shton se kush do falsifikojë apo tjetërsojë votën do e ketë vendin në burg. “E përshëndes mesazhin e fuqishëm dhe frymëzues të Konferencës Ipeshkvnore tё Shqipërisë, që inkurajon pjesëmarrjen…