Templates by BIGtheme NET

Culture Ticket Albania portali për informacion dhe bileta elektronike për trashëgiminë kulturore shqiptare

Fondi Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës ka krijuar portalin i cili përmban informacion  për të gjitha vendet historike kulturore dhe arkeologjike në Shqipëri.

“CultureTicket Albania” përmban informacion të detajuar për vendet historike, një përshkrim rreth tyre, vendndodhjen e tyre, orarin e hapur për vizita si edhe çmimin e biletave.

Në të janë të renditura të gjitha “sitet” arkelologjike, muzetë apo kalatë në të gjithë Shqipërinë.

Ky portal lehtëson për të gjithë të vizitorët kërkimin për vendodhjet të turizmit kulturor.

Portali është i aksesueshëm në dy gjuhë, shqipe dhe anglisht.

MUND TË KOMENTOSH

avatar
  Subscribe  
Më njofto