Vendosni fjalën kyçe....

Koronavirusi shkakton viktimën e pestë në Britani

Koronavriusi ka shkaktuar viktimën e pestë në Angli. Ajo është një 70 –vjeçare e cila sipas mediave angleze kishte sëmundje të tjera kronike që më pas u rënduar pas prekjes nga koronavriusi.

70-vjeçarja ka ndërruar jetë në Spitalin St Helier në Borough të Sutton në Londër.

Daniel Elkeles, shefi ekzekutiv për Spitalet Universitare Epsom dhe St Helier NHS Trust, tha: “Ne mund të konfirmojmë se për fat të keq, një pacient në të shtatëdhjetat e saj ka ndërruar jetë në St Helier Hospital.”

Ndërkohë edhe vdekja e katër në Britaninë e Madhe ishte pikërisht një e moshuar rreth 70 vjeç.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *