Vendosni fjalën kyçe....

FSHF-ja vendos të ndihmojë financiarisht klubet e futbollit në Shqipëri

Federata Shqiptare ka vendosur të ndihmojë financiarisht klubet e Superligës, të kategorisë së parë dhe asaj të dytë.

Një ditë më parë, FSHF-ja, u kërkoi klueve që të nisin listëpagesat dhe sot ka vendosur që të paguajë rrogat minimale për klubet e futbollit, veptimtaria e të cilëve është ndaluar për shkak të Covid-19.

Siç raporton Balkanweb, një grup pune po vlerëson planin e ndihmës, ndërsa për momentin nuk ka ende afate kohore për kohën që futbolli do mbetet i pezulluar dhe për periudhën që FSHF-ja do jetë në gjendje që të paguajë pagat minimale të klubeve në tre kategoritë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *