Templates by BIGtheme NET

Cilët janë rektorët e rinj të universiteteve në gjithë vendin – Vetëm 2 gra

Publikohen emrat e 12 fituesve në Universitetet Publike të Shqipërisë. Disa të zgjedhur për herë të parë, e deri tek mandati i pestë në rastin e Mjekësisë.

Ditën e djeshme, që prej orës 08:00 deri në 16:00 janë zhvilluar zgjedhjet për rektor në Universitete, ku për hir të së vërtetës pati një pjesëmarrje të ulët të studentëve të cilët ndodhen nëpër shtëpitë e tyre në rrethe, për shkak të situatës së pandemisë. 

Siç vihet re dhe në listën e mëposhtme, nga të 12 rektorët e rinj të zgjedhur, vetëm dy janë gra. Ato janë: Kseanela Sotirofski, e zgjedhur rektore e Universitetit ”Aleksandër Moisiu” të Durrësit, si dhe Suzana Golemi, rektore e Universitetit “’Luigj Gurakuqi’’ Shkodër.

FITUESIT PËR REKTOR

Andrea Maliqari – Universiteti Politeknik i Tiranës

Kseanela Sotirofski – Universiteti ”Aleksandër Moisiu” i Durrësit

Dhimitër Bello – Universiteti Fan S. Noli Korçë

Arben Gjata – Universiteti i Mjekësisë

Artan Hoxha – Universiteti i Tiranës

Suzana Golemi – Universiteti “’Luigj Gurakuqi’’ Shkodër

Bektash Mema – Universiteti ‘’Eqrem Çabej’’ Gjirokastër

Roland Zisi – Universiteti ‘’Ismail Qemali’’ Vlorë

Kastriot Çaushi –  Universiteti i Arteve

Agron Kasa –  Universiteti i Sporteve

Fatbardh Sallaku – Universiteti Bujqësor në Tiranë

Skënder Topi – Universiteti ”Aleksandër Xhuvani” i Elbasanit

 

Komento

Adresa e email nuk do te publikohet. Fushat jane te domosdoshme *

*