Templates by BIGtheme NET

Komisioni i Posaçëm miraton emrat e kandidatëve për KQZ-në e re, skualifikohen 17 prej tyre

Komisionit të Posaçëm Parlamentare miratoi listën e kandidatëve që plotësojnë kriteret për Komisioner Shtetëror të Zgjedhjeve.

Të pranishëm në mbledhje ishin: Kryetari i komisionit z.Damian Gjiknuri, anëtarët e komisionit: z. Adnor Shameti, z. Alket Hyseni, si përfaqësues të shumicës parlamentare, z. Myslim Murrizi dhe z. Edmond Stojku, përfaqësues të Pakices Parlamentare; si dhe z. Oerd Bylykbashi, me cilësinë e të dërguarit të posaçëm të partive parlamentare të dala nga zgjedhjet e përgjithshme 2017.

Komisioni, pasi shqyrtoi të gjitha aplikimet për organet drejtuese të KQZ, vendosi unanimisht: Kualifikimin e 52 aplikantëve dhe skualifikimin e 17 prej tyre.

Lista me kandidaturat që i plotësojnë kriteret për pozicionet e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Nënkomisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Komisionit Rregullator; dhe Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve:

 1. Admir Drago KOMISIONER + rregullator + KAS
 2. Agim Paskali rregullator + KAS
 3. Agron Haxhimihali KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 4. Agron Sulshabanaj KAS
 5. Arben Xhiku KOMISIONER + rregullator
 6. Arben Isaraj KAS
 7. Ardjan Myslimaj KOMISIONER + rregullator
 8. Arens Çela rregullator + KAS
 9. Behar Zeneli rregullator
 10. Besnik Maho KAS
 11. Bledar Skënderi KOMISIONER
 12. Drita Avdyli KOMISIONER + rregullator
 13. Dritan Çaka KOMISIONER + rregullator + KAS
 14. Elona Bano rregullator
 15. Elvin Lako KOMISIONER + rregullator + KAS
 16. Elvis Çefa nënkomisioner + rregullator + KAS
 17. Emiliano Braho rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
 18. Esmir Rringaj KAS
 19. Fatmir Tafaj KAS
 20. Farie Osmani KAS
 21. Florian Beqiraj rregullator + KAS
 22. Gentian Rumano KAS
 23. Haki Mustafa KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 24. Halil Hyseni KOMISIONER
 25. Helga Vukaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 26. Hysen Osmanaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 27. Ilirjan Rusmaili KOMISIONER + KAS
 28. Ilirjan Celibashi KOMISIONER
 29. Ilirjana Nano rregullator
 30. Irena Nino KAS
 31. Irsa Ruçi KOMISIONER + rregullator
 32. Ismail Tafani KOMISIONER + nënkomisioner
 33. Iva Nathanaili rregullator+ KAS
 34. Kamerion Salillari rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
 35. Klement Zguri rregullator
 36. Koli Bele KOMISIONER + KAS
 37. Kristaq Kume rregullator
 38. Laureta Bregasi rregullator + KAS
 39. Lealba Pelinku KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 40. Ledio Braho KAS
 41. Lefterie Luzi Lleshi KOMISIONER + rregullator + KAS
 42. Leonard Gremshi rregullator + KAS
 43. Lindita Tako rregullator + KAS
 44. Mimoza Canaj KAS
 45. Muharrem Çakaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 46. Odeta Berberi  rregullator
 47. Odeta Seferaj KAS
 48. Petrit Çano KAS
 49. Redinela Beqiraj KAS
 50. Sali Shehu KOMISIONER
 51. Sokol Bana KOMISIONER + KAS
 52. Spiro Maliqi rregullator + KAS
 53. Theodhor Sollaku rregullator + KAS

 

Komento

Adresa e email nuk do te publikohet. Fushat jane te domosdoshme *

*